Be­tween­

Hvis du tænker at dit barn har brug for at tale med en neutral voksen og du selv vil tage aktiv del i at skabe positive forandringer, så kan Between være noget for jer.

Er dit barn mellem 9 - 12 år


… og bor i Vejle Kommune, kan vi tilbyde hjælp i Between.

Hvad er Between?

Between er et samtaletilbud til børn mellem 9 - 12 år, som lige nu oplever at noget i deres liv er svært. Det kan for eksempel være på grund af skilsmisse, sygdom, skolen, mobning, jeres indbyrdes relation eller noget helt andet.

I Between inviterer vi som regel altid både barn og forældre ind i forløbet. Vi forsøger at anskue oplevelserne fra barnets perspektiv og samtidig rådgive jer som forældrene. Indimellem inviterer vi jer til at deltage i samtalen sammen med jeres barn, så hele familien kan få nye vinkler på det, der opleves svært og udfordrende. Vi vægter højt at begge barnets forældre deltager, så vidt det er muligt.

I tilbydes op til 10 anonyme samtaler. Det betyder, at vi ikke behøver jeres cpr. nummer, adresse eller efternavn. Vi vil dog gerne have jeres telefonnummer eller e-mailadresses, så vi kan kontakte jer, hvis en aftale skal ændres.
I Between har vi tavshedspligt, men vi har pligt til at underrette kommunen, hvis vi bliver særligt bekymrede for et barn.

Læs mere om underretning her
 

Kontakt:

  • Mette Gade Nørgaard

    Rådgiver

    Send e-mail
    mobil 23 61 18 81

Between har lukket i skolernes sommerferie