Be­tween­

Hvis du tænker at dit barn har brug for at tale med en neutral voksen og du selv vil tage aktiv del i at skabe positive forandringer, så kan Between være noget for jer.

Er dit barn mellem 9 - 12 år


… og bor i Vejle Kommune, kan vi tilbyde hjælp i Between.

Hvad er Between?

Between er et samtaletilbud til børn mellem 9 - 12 år, som lige nu oplever at noget i deres liv er svært. Det kan for eksempel være på grund af skilsmisse, sygdom, skolen, mobning, jeres indbyrdes relation eller noget helt andet.

I Between inviterer vi som regel altid både barn og forældre ind i forløbet. Vi forsøger at anskue problematikkerne fra barnets perspektiv og samtidig rådgive jer som forældre. Indimellem inviterer vi jer til at deltage i samtalen sammen med jeres barn, så hele familien kan få nye vinkler på det, der opleves svært og udfordrende. Vi vægter højt at begge barnets forældre deltager, så vidt det er muligt.

I tilbydes op til 10 anonyme samtaler. Det betyder, at vi ikke behøver jeres cpr. nummer, adresse eller efternavn. Vi vil dog gerne have jeres telefonnummer eller e-mailadresses, så vi kan kontakte jer, hvis en aftale skal ændres.
I Between har vi tavshedspligt, men vi har pligt til at underrette kommunen, hvis vi bliver særligt bekymrede for et barn.

Læs mere om underretning her 

 

Vi besvarer henvendelser et par gange i ugen.

Between er lukket på skolernes lukkedage og ferier.

 • Trine Tokehøj

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 24 96 47 61
 • Inge Skytte Knudsen

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 51 50 49 91
 • Camilla Lundgård Troskie

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 29 10 51 24
 • Mette Gade Nørgaard

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 23 61 18 81

Adresse

Vestre Engvej 10, 2. sal, 7100 Vejle

Parkering

Man kan mod betaling parkere:

 • på Marias P-plads, på Blegbanken
 • i Bryggen, hvor der er 2 timers gratis parkering
 • for enden af huset på Vestre engvej