Sam­ar­bej­de om­kring bør­ne­ne ef­ter skils­mis­se

Samarbejde Efter Skilsmisse - SES Hjælper dig og børnene efter skilsmissen

Vejle Kommune har købt adgang til systemet Samarbejde Efter Skilsmisse ”SES”. SES er en online værktøjskasse bestående af 18 moduler, der handler om at forstå børnenes reaktioner og støtte dem under og efter en skilsmisse/et endt forhold.

SES kan bådes tilgås på PC, tablet og mobil, så du kan gennemgå de moduler, du ønsker, når det passer dig. 

SES er udviklet til forældre, der bliver skilt eller går fra hinanden, men SES kan også bruges af forældre i ægteskab/forhold, der ønsker lidt inspiration til fx at forbedre samarbejdet i hverdagen.

SES rummer et væld af hjælpemidler til at forstå vrede, børns behov og faldgruber i forældresamarbejdet. Hvert tema er sammensat af indhold som video, illustrationer og billeder, samt en fortællerstemme, der guider dig undervejs.

SES bygger på den nyeste viden fra forskning og er evidensbaseret. Det betyder, at forskere har undersøgt effekten, og at SES’ digitale hjælpemidler beviseligt hjælper med at reducere stress, fjendtlighed, depression og sygedage.

Hvis du ønsker adgang til SES, skal du kontakte udviklingskonsulent Christine Binzer Hansen. I mailen skriver du, at du ønsker adgang til SES. Du vil herefter få tilsendt et digitalt adgangskort med dit brugernavn og adgangskode. Alle adgange er anonymiserede.

Du logger ind og finder mere information på www.ses.dk

Du kan også se en film om SES her: https://vimeo.com/445189326/ca03271d17