Par­råd­giv­ning

Knager jeres forhold? – Få hjælp i Parrådgivningen


Når forholdet knager

Børn synes det er svært, når far og mor skændes, og hvis far og mor går fra hinanden. Det er de færreste, der får alvorlige problemer efter et brud, men der følger en svær tid, især hvis far og mor har svært ved at samarbejde.

Parrådgivningen er Vejle Kommunes åbne tilbud til forældre der frygter, at deres forhold kan ende med samlivsophør/skilsmisse, og som gerne vil have hjælp til at undgå dette.

Hvem kan få hjælp?

Det kan alle forældre i Vejle Kommune med børn under 18 år, hvis begge parter er enige om det.

Om Parrådgivningen

Parrådgivningen er bemandet med professionelt personale. Du vil derfor møde erfarne psykologer og familieterapeuter. Der er tale om et åbent tilbud, og det betyder, at man ikke bliver registreret, og at der ikke føres journaler. Man kan i øvrigt være helt anonym, hvis man ønsker det. Efter en indledende samtale kan man frit tage stilling til, om man ønsker yderligere hjælp i Parrådgivningen. Der er mulighed for at få op til 4 samtaler.

Der er mange, der efterspørger et forløb i De åbne rådgivninger, og gerne hurtigst muligt. For at kunne hjælpe jer bedst muligt er det derfor vigtigt, at vi har så få afbud og ændringer af aftaler som muligt.

Afbud senere end 24 timer før end jeres aftale vil gælde som en afholdt samtale.

Vi vil bede jer om så vidt muligt ikke at ændre en aftale, da ændringerne ofte medfører huller i vores kalender og derfor længere ventetid for alle.

Hvordan får I kontakt?

Du skal blot lægge en skriftlig besked til os, hvor du gerne skriver lidt om hvorfor du kontakter os. Husk navn, alder på barn/børn og kontaktoplysninger.

Spørgsmål

Generelle spørgsmål vedrørende Parrådgivningen kan rettes til Bettina Brunthaler

 • Bettina Brunthaler

  Rådgiver

  mobil 24 96 47 62
 • Søren Johan Nielsen

  Rådgiver

  mobil 40 33 50 84

Adresse

Vestre Engvej 10,2. sal, 7100 Vejle

Parkering

Man kan mod betaling parkere:

 • på Marias P-plads, på Blegbanken
 • i Bryggen, hvor der er 2 timers gratis parkering
 • for enden af huset på Vestre engvej