Un­ge­kon­takt­en

Hvis du har brug for at snakke om det, der er svært lige nu, så er Ungekontakten måske noget for dig!

Er du mellem 13 - 18 år

 ... og bor du i Vejle Kommune, kan vi tilbyde dig hjælp i Ungekontakten.

Uanset om du synes dine problemer er små eller store er du velkommen. Problemer kan være lettere at klare, hvis man har nogen at dele dem med!

Det kan fx være problemer med kammerater, skolen, kæresten, misbrug, mobning, søvn, krænkelser/overgreb, hjemlige forhold, skilsmisse, vold, kriminalitet, psykiske problemer, sex eller noget andet, der volder besvær.

Hvad er Ungekontakten?

Ungekontakten er en gratis og anonym rådgivning. Det betyder, at du ikke behøver at fortælle, hvem du er og hvor du bor. Som udgangspunkt vil vi dog gerne have et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan kontakte dig på, hvis vi fx skal ændre en aftale.

Vi har tavshedspligt

Vi har tavshedspligt, og du har mulighed for at være anonym. Vi fortæller med andre ord ikke til nogen, at du taler med os, heller ikke dine forældre. 

Du skal dog vide at vi har underretningspligt. Det betyder, at vi har pligt til at underrette kommunen, hvis vi hører, at et barn eller en ung lever under forhold, der gør os bekymrede for den unges udvikling og trivsel. Vi gør dog aldrig noget uden, du ved det. Læs mere om underretning her

Kontakt os

Du skal blot lægge en skriftlig besked til os, hvor du gerne skriver lidt om hvorfor du kontakter os. Husk navn, alder og kontaktoplysninger.

SMS: 12 76 100 

Vi kontakter dig herefter og aftaler nærmere omkring dit forløb i Ungekontakten.
Vi besvarer henvendelser et par gange i ugen.

Hvis det viser sig, at du har behov for en anden form for hjælp end Ungekontakten, vil vi guide dig videre til et relevant tilbud.

Hvad kan du forvente?

Når vi kontakter dig første gang, vil vi stille en del uddybende spørgsmål, som kan danne grundlag for at vurdere hvilken hjælp, vi mener er relevant.

Herefter finder vi den rådgiver du skal snakke med, som så kontakter dig og foreslår en konkret aftale om samtale fx ugen efter.

Samtalerne varer typisk 50 min. og foregår på vores adresse på Vestre Engvej 10, 2. sal, 7100 Vejle.

 • Inge Skytte Knudsen

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 51 50 49 91
 • Trine Tokehøj

  Rådgiver

  Send e-mail
  mobil 24 96 47 61
 • Bettina Brunthaler

  Rådgiver
  Fagligkoordinator

  Send e-mail
  mobil 24 96 47 62

Adresse

Vestre Engvej 10, 2. sal, 7100 Vejle

Parkering

Man kan mod betaling parkere:

 • på Marias P-plads, på Blegbanken
 • i Bryggen, hvor der er 2 timers gratis parkering
 • for enden af huset på Vestre engvej