Angst

Her kan du finde info om:

Angst:

De åben rådgivninger vejle, har tilbud til børn og unge med angst, se mere her

Rigshospitalets råd om angst

Dansk psykologisk  forlag har en lang række bøger om angst her et eksempel på en bog, der beskriver hvilke typer angst kan man havde, hvordan føles det og hvad kan man gøre ved det.

Bogen "Når du bekymrer dig for meget - hvad så" er en aktivitetsbog der henvender sig direkte til barnet, der selv kan læse, men den bør gennemgås af barnet sammen med forældrene. Her kan ma finde inspiration til når tanker bekymre

I bogen "jeg tør bare ikke" skal du møde nogle forskellige børn. Det er børnene fra børnehaven Solsikken. Du skal også møde nogle skolebørn. De går i 2. klasse. Børnene er for det meste som alle andre børn. Men nogle gange er børnene nervøse eller usikre. og hvad betyder det så for dem.

"Hvad nu hvis" er en bog om hvordan vi kan hjælpe børn med angst. Børnene i bogen oplever angst i forskellig grad og i forskellige situationer. De voksne omkring børnene forsøger at hjælpe på hver deres måde. Nogle hjælper børnene med at gå imod angsten. Andre gange er det angsten, der får lov til at styre, fordi de voksne ikke ved, hvad de skal gøre for at hjælpe.